VRcafe Smash Toernooi Groot Succes!

Op dinsdag 1 maart hield het VRcafe opnieuw een Smash Bros toernooi. De tickets voor toegang waren snel uitverkocht en de sfeer was absoluut om van te genieten! 

Controller met smash toernooi op de achtergrond

Afgelopen dinsdag vond er in Haarlem weer een tof toernooi plaats voor het spel Super Smash Bros Ultimate. 32 spelers kwamen op 1 maart 2022 samen in het VRcafe en namen het 1v1 tegen elkaar op in een spannende maar sfeervolle strijd. Heb je het toernooi niet kunnen bijwonen? Lees gerust verder om alsnog mee te genieten van een geweldige avond en wie weet zien we je terug bij een volgende editie.

 

De aanmeldingen voor het toernooi stroomden meteen binnen na aankondiging van het toernooi. Smash Bros heeft een enorm hechte en enthousiaste gemeenschap die we graag verwelkomen in ons VRcafe. Naast VR zijn we natuurlijk ook fan van titels die op de klassieke manier worden gespeeld. Enthousiasme zorgt vaak voor een goede sfeer en niks was minder waar op deze avond. Het café was bomvol met spelers en Smash Bros fans die met plezier meekeken met de wedstrijden. Deze tweet van @PullingABravo geeft mooi weer hoe het VRcafe er uitzag op de avond:

Positieve reacties

Na afloop waren de reacties op het toernooi lovend. De organisatoren Maarten en Erwin waren erg blij met het verloop van de avond en de positieve opmerkingen van deelnemers. Op Twitter waren ook mooie woorden te zien. Zo sprak @Tamrell_SSB zelfs over het beste offline smash event waar ze ooit waren geweest, en was de welverdiende winnaar van het toernooi @Supahsammie ook zeer te spreken over de locatie. We hopen jullie allemaal terug te zien bij de volgende toernooien!

Benieuwd naar een volgend toernooi? Check nu de Tournaments pagina voor updates over opkomende toernooien in het VRcafe in Haarlem!

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »