vrcafe informatie

VReek, VRits en VReddy

Wat zijn VRcafe informatie pagina's?

Ben je benieuwd naar extra informatie over het VRcafe? Op deze speciale VRcafe informatie pagina’s vind je veel belangrijke en zakelijke webpagina’s binnen onze site. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vacature lijst, ons nieuwsbrieven overzicht, de keren dat ons bedrijf in de media is geweest en natuurlijk nog veel meer! 

VACATURES

Heb jij het idee dat je bij ons past en wil je graag ons team komen versterken? Bekijk dan snel onze vacatures op deze pagina. We hebben zowel werkgerelateerde vacatures, als verschillende vacatures voor zowel korte als lange stages! 

Nieuwsbrief

Regelmatig verstuurt het VRcafe een nieuwsbrief met de laatste updates en acties. Je vind onze nieuwsbrieven hier! Wil jij ook up to date blijven? Schrijf je dan snel in via deze pagina! Ook kun je hier het overzicht bekijken van nieuwsbrieven die wij in het verleden hebben gestuurd. 

Voor het VRcafe hebben we een media kit samengesteld! Hierin staan bijvoorbeeld onze style guide en foto’s. Bekijk deze pagina om een stijlbreuk met ons bedrijf te voorkomen. Best handig toch? 

In de media

Het VRcafe is al een aantal keer in de media geweest! Ben jij benieuwd naar een tijdlijn met alle artikelen waarin het VRcafe genoemd is? Bekijk dan snel deze pagina! 

Privacy beleid

Ben jij benieuwd naar het privacy  beleid dat in het VRcafe geldt? Je vind het op deze pagina! 

Ben jij benieuwd naar het algemene voorwaarden die in het VRcafe gelden? Lees het op deze pagina!