VIP Arrangement

Het VRcafe exclusief voor jou en je vrienden

Wil je een exclusieve VR-beleving voor jou en je vrienden? Bij ons VIP-arrangement heb je het hele VRcafe voor jullie alleen! Deel het met je gezelschap en geniet van toegang tot alle zes de speelvelden, waar je zowel de VR ExperienceVR Escape Room  als het VR Lasergamen kunt spelen. Voel je ook de behoefte om te VR Racen op de beste circuits? Geen probleem, je mag ook gebruik maken van onze vier raceseats. En dat is nog niet alles, want we hebben ook onze bar, airhockeytafel en arcades gereserveerd voor jullie. Klinkt dit als de ultieme VR-ervaring voor jou? Boek het VIP-arrangement vandaag nog!

Poppetjes vip arrangementen

VIP Arrangement In het kort

45+ verschillende games

VR EXPERIENCE

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, sla blokjes kapot tijdens Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

VR LASERGAMEN

Verschuil je achter de lichtgevende toren, buk, richt en schiet! Door onze speciale lasergame-vesten voel je exact waar je geraakt wordt. Oppassen dus!

mensen die kijken naar een schem

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en familie gezellig kunnen meegenieten!

twee drankjes

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart. 

Klaar om het VRcafe helemaal voor jou en je vrienden te hebben?

Bij ons VIP-arrangement kan dat! De prijs is afhankelijk van het aantal personen en hoe lang je wilt blijven, dus neem gerust contact met ons op of vul het formulier in voor meer informatie. Wil je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten? Check dan onze Instagram-pagina voor sfeerbeelden. Zoek je een unieke manier om samen te vieren of gewoon een onvergetelijk uitje? Boek nu ons VIP-arrangement!

VR Experience in VRcafe
Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

aanvraag indienen

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

ons algehele aanbod

Kies voor het meest unieke en originele bedrijfsuitje in Virtual Reality.

Vier jouw VRjaardag met het aller tofste alles-in-één verjaardagsfeestje.