BELEEF MEER DAN 40 VIRTUELE ERVARINGEN

Het VRcafe is een plek voor iedereen!

Wil jij eens iets nieuws proberen? Het VRcafe is dé plek voor jou en je vrienden of familie om een te gek dagje uit te beleven!

Virtual Reality laat jou en je vrienden aan de realiteit ontsnappen. Ontdek nieuwe werelden en deel je ervaringen in de echte wereld met elkaar.Met meer dan 40 verschillende experiences, variërend van vliegen als een vogel tot vechten als een gladiator en van racen als een F1 coureur tot wandelen door de prehistorie, is er voor ieder wat wils!

 

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende genres van de spellen die je bij ons kunt spelen. Tijdens een VR sessie kun je verschillende spellen/genres spelen; onze VR legends helpen je graag om de perfecte ervaring voor jou samen te stellen.

OVERZICHT VR GAMES

BOEK JOUW ULTIEME VR EXPERIENCE

Let op: Annuleren zonder annuleringsverzekering is niet mogelijk. Koop één annuleringsverzekering per VR headset.

Het is mogelijk om de boeking te verplaatsen tot 7 dagen voorafgaand aan de boeking. Om een boeking te verplaatsen dient u een email te sturen met de details van uw boeking en de gewenste nieuwe datum van de boeking.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE EXPERIENCES!

VR LASERGAMEN

Daag je collega’s uit voor een potje lasergamen bomvol actie, scoor de hoogste score en bekijk hoe zij zich ervan af maken onder het genot van een drankje.

VR RACEN

Altijd al als Max Verstappen over de circuits willen scheuren of als Ken Block door de bochten willen driften?! In het Virtual Reality cafe kan je met twee spelers tegelijk over dezelfde track racen. Wie van jullie is het snelst?

Sluit Menu

VR Experiences

Wij zijn wegens COVID 19 tot in ieder geval 28 april gesloten

Mag je niet naar buiten maar wil je wel Virtual Reality ervaren?
Geen nood! Wij Komen naar jou toe!

Huur nu tot maximaal drie VR headsets voor 3 uur lang om thuis van te genieten.
Kies wanneer je de VR headset(s) wil huren:
– 09:00 tot 12:00 uur
– 13:00 tot 16:00 uur
– 19:00 tot 22:00 uur
Dan komen wij de VR headset(s) brengen en na drie uur weer ophalen.
De kosten per VR headset zijn €30,- per 3 uur speeltijd.
Het enige waar jij voor moet zorgen om te spelen is genoeg speelruimte, de rest regelen wij!

Voor het huren van een VR headset of meer informatie kan je bellen/whatsappen naar 0614808940 of mailen naar info@vrcafehaarlem.nl