BELEEF MEER DAN 50 VIRTUELE ERVARINGEN

Het VRcafe is een plek voor iedereen!

Het VRcafe is dé plek om even aan de realiteit te kunnen ontsnappen, om samen nieuwe werelden te verkennen en je ervaringen in de echte wereld met elkaar te kunnen delen.

Met meer dan 50 verschillende experiences, variërend van vliegen als een vogel tot vechten als een gladiator en van racen als een F1 coureur tot wandelen door de prehistorie, is er voor ieder wat wils. 

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende genres van de spellen die je bij ons kunt spelen. Tijdens een VR sessie kun je verschillende spellen/genres spelen; onze VR legends helpen je graag om de perfecte ervaring voor jou samen te stellen.

GENRES

BEKIJK OOK ONZE ANDERE EXPERIENCES!

VR LASERGAMEN

Daag je collega’s uit voor een potje lasergamen bomvol actie, scoor de hoogste score en bekijk hoe zij zich ervan af maken onder het genot van een drankje.

VR RACEN

Altijd al als Max Verstappen over de circuits willen scheuren of als Ken Block door de bochten willen driften?! In het Virtual Reality cafe kan je met twee spelers tegelijk over dezelfde track racen. Wie van jullie is het snelst?

Sluit Menu

VR Experiences