BELEEF MEER DAN 50 VIRTUELE ERVARINGEN

Het VRcafe is een plek voor iedereen!

Het VRcafe is de one-stop bestemming voor Virtual Reality gaming. Hier kun je genieten van de meeslepende ervaring van VR en kun je ontspannen in ons comfortabele en stressvrije cafe. Bestel een drankje en/of een hapje, kies een experience en ontsnap naar een alternatieve realiteit zoals je nog nooit hebt ervaren!

Opzoek naar een leuk uitje op een zaterdag middag of een regenachtige donderdag avond? Kom dan alleen of met je vrienden naar het VRcafe. Reserveer online één of meerdere Virtual Reality speelvelden met maximaal 4 spelers per speelveld. Kom 10 minuten voor aanvang van de sessie binnen. Bestel een lekker drankje en geniet 30 tot 90 minuten van Virtual Reality met keuze uit een selectie van 50+ VR experiences. Lachen om elkaars tekeningen in Tilt Brush, vechten als een gladiator in GORN of de wekelijkse high score verbreken in de Beat Saber competitie, voor iedereen wat wils! 

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door een van onze VR legends. Aan de hand van een korte intro zullen zij, in overleg, een selectie uit onze collectie VR experiences aanbieden die perfect bij de groep of persoon past. Gemiddeld speel je tussen de twee en vier verschillende VR experiences in 60 minuten. Het is mogelijk om met meerdere speelvelden tegelijk dezelfde experience te spelen.

Per speelveld heb je beschikking over één VR headset. Voor elk speelveld staan drie bioscoopstoelen om mee te genieten op de beeldschermen aan de muur. Elk speelveld is 3 meter bij 3 meter groot waarin je vrij rond kan lopen. Om toch de old-school vibe van een arcadehal terug te brengen kan je de arcade games van vroeger spelen op onze arcade machines. Ook zonder een VR reservering ben je meer dan welkom voor een drankje, hapje en een spelletje Streetfighter, Donkey Kong of Pacman!

Dus wacht niet langer, kom langs en ervaar Virtual Reality in de setting van een cafe!

GENRES

In het VRcafe heb je de keuze uit alle onderstaande genres. Tijdens een VR sessie kan je meerdere genres spelen!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE EXPERIENCES!

VR RACEN

Altijd al als Max Verstappen over de circuits willen scheuren of als Ken Block door de bochten willen driften?! In het Virtual Reality cafe kan je met twee spelers tegelijk over dezelfde track racen. Wie van jullie is het snelst?

VR LASERGAMEN

Daag je collega’s uit voor een potje lasergamen bomvol actie, scoor de hoogste score en bekijk hoe zij zich ervan af maken onder het genot van een drankje.

Sluit Menu

VR Experiences