VR@work

Next level bedrijfsuitje

Wat is VR@work?

Kantoren gesloten? Geen probleem, ontmoet je collega’s in het virtuele VRcafe universum en krijg weer het gevoel dat je samen bent met je collega’s! Onze VR@WORK lobby is de ideale plek voor het geven van een interactieve presentatie, de kick-off van een nieuw project, leuke team-building games of gewoon een gezellig vrijmibo!

Hoe het werkt!

Wij brengen of sturen de VR brillen op de dag van het VR@WORK uitje naar jullie kantoor toe. Elke werknemer kan daarna zijn of haar VR bril ophalen om mee naar huis te nemen. Eenmaal thuis verzamelt iedereen zich 15 minuten voor de start van het VR uitje in een Zoom-meeting. Daarna openen ze de benodigde app in de VR headset om de juiste virtuele wereld in te stappen. Via Zoom bieden wij steun waar nodig. Zodra iedereen zijn eigen avatar heeft gemaakt en in de juiste virtuele wereld is gestapt kan het VR@WORK evenement beginnen!

De mogelijkheden

Geef een presentatie

Speel games met elkaar

Sluit af met een feestje!

De mogelijkheden

Geef een presentatie

Speel games met elkaar

Sluit af met een feestje!

Beleving

Elke werknemer krijgt een VR bril en kan hiermee de virtuele wereld instappen. Onder begeleiding van een VRcafe host kan je samen met je collega’s verschillende leuke en interactieve games spelen. Er zijn meerdere werelden met elk een eigen thema en beleving.

diverse opties

Als bedrijf kan er een presentatie gegeven worden in VR. Er zijn veel verschillende games die in groepsverband met of tegen elkaar gespeeld kunnen worden. Ook biedt VR@WORK de mogelijkheid om af te sluiten met een uniek VR feest.

Corona proof

Er is onderling geen fysiek contact tijdens het gebruik van de VR headsets waardoor alles corona proof is. VR@WORK kan gewoon afzonderlijk vanuit thuis gebruikt worden of op kantoor met voldoende ruimte. Zeer gebruiksvriendelijk met support op afstand.

offerte

Lijkt jou dit wat? Vraag dan nu een VR@WORK offerte aan voor jouw team, afdeling of het gehele bedrijf. Naast het VR plezier steun je ons ook ontzettend met jouw boeking en help je ons deze corona tijd door.

Voor overige vragen kan je ons altijd bellen of mailen, wij helpen je graag!

Onze andere opties