VR@hotel

LEUKSTE UITJE op je hotelkamer

VR@HOME

Wat is VR@hotel

Met de VR@HOTEL box kun jij een hotelkamer omtoveren tot een virtuele wereld. In de VR@HOTEL box zitten 2 VR brillen inclusief twee powerbanks en een uitgebreide handleiding om de hele dag te kunnen VR-en. Met keuze uit meer dan 40 verschillende VR games en experiences is er voor iedereen wel iets leuks te beleven.

Hoe het werkt

Op de afgesproken tijd kan de VR@HOTEL box opgehaald worden bij ons. De box kan meegenomen worden naar de hotelkamer en zijn klaar voor gebruik. Zet de brillen op en beleef de mooie ervaringen die virtual reality te bieden heeft.

De mogelijkheden

Vermaak op je hotelkamer

Speel spellen met elkaar

Ook in coronatijd

Beleving

Je haalt meer uit je hotelkamer met VR@HOTEL. Samen met je kamergenoten kun je interactief spellen spelen of ervaringen beleven. De unieke ervaring die VR@HOTEL biedt is iets wat je niet wilt missen.

diverse opties

Met de 40+ verschillende VR games en ervaringen zijn er een tal aan mogelijkheden om leuke tijd te hebben. Wil je iets sportiefs doen? Dan zijn er sportieve spellen tot je beschikking. Wil jij het iets rustiger aan doen? Doe dan een virtuele tour door het Anne Frank huis. 

Oplossing

In plaats van een overnachting in een hotelkamer waar weinig te beleven is, kun je nu zelf voor entertainment zorgen. VR@HOTEL is een corona proof uitje vanuit je hotelkamer.

populaire games

Bekijk onze selectie populaire games uit de totale pool van meer dan 45 verschillende VR games en ervaringen!