VR@HOME

Leukste uitje voor thuis

OPHALEN IN

HET VRCAFE

CORONA

PROOF

WIJ REGELEN

ALLES VOOR JE

HOE HET WERKT

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met VR@HOME. Huur voor 3 uur tot 7 dagen een VR@HOME pakket om samen met vrienden of familie virtuele avonturen te beleven. Je haalt de bril om 11:00 op de dag van de boeking. Het terug brengen van de sets is om 10:00 op de inleverdatum.

VR@HOME
VR@HOME

benodigdheden

Voor beide VR@HOME pakketten heb je niets anders nodig dan een speelruimte van minimaal 1,5 x 1,5 meter en zin om te spelen. Alle soft- en hardware inclusief uitgebreide beschrijving regelen wij!

40+ vr games

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden op de beat van de muziek in Beat Saber. Met keuze uit in ieder geval 40+ verschillende Virtual Reality games en ervaringen hoeft niemand zich ooit nog te vervelen. Er zitten ook meer dan genoeg kindvriendelijke spellen bij!

50+ VR Games
Jongen die thuis Virtual Reality (VR) aan het spelen is naast de bank.

PRIJZEn

VR@HOME Box

3 uur >> €49,-
1 dag >> €69,-
2 dagen >> €119,-

DE VR@HOME BOX

VR@HOME box

2 VR headsets inclusief 40+ VR games en uitgebreide beschrijving.
Het perfecte uitje voor thuis met familie en vrienden.
Geen kennis van VR of computers nodig.

populaire games

Bekijk onze selectie populaire games uit de totale pool van meer dan 45 verschillende VR games en ervaringen!

SUPERHOT VR

Van alle kanten komen vijanden op je af terwijl de kogels om je oren vliegen. Kan jij alle levels uitspelen?

RACKET NX

Combineer squash met tennis in een neon verlichte dome en versla jouw tegenstander met epische combo’s. Wie het eerst 1000 punten haalt wint!

ARIZONA SUNSHINE

Rug tegen rug, beperkte hoeveelheid munitie en zombies zover het zicht rijkt. Hou je wapen goed vast, mik en schiet met levensechte bewegingen. In deze post-apocalyptische wereld is de strijd tegen ondoden nog nooit zo intens geweest.

HALF LIFE ALYX

Beleef de apocalyptische wereld door de ogen van Alyx in de nieuwste Half-Life: Alyx. Met 15 uur gameplay en ongeëvenaarde graphics is dit een van de beste VR games op dit moment!

PAVLOV VR

Pavlov VR is DE Virtual Reality multiplayer shooter van dit moment. Het realistisch herladen en de oneindige bewegingsvrijheid zorgen voor een intens spannende ervaring. Kan jij beter mikken dan jouw tegenstanders?!

ELVEN ASSASSIN

Speel met elkaar, dood aanstormende orcs en draken en bescherm jouw kasteel bewapend met pijl en boog, maar pas op voor de enorme bijlen die naar je hoofd vliegen. Of ga elkaar te lijf in de pvp modes en wordt bekroond tot pijl en boog meester.

KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

Gevangen in een kamer met een tikkende tijdbom moet jij de bom ontmantelen. De oplossingen voor de puzzels zijn in handen van jouw vrienden die op de bank zitten en de bom niet kunnen zien.  Praat met elkaar om de bom te ontmantelen en snel voordat de bom ….. BOOM!

FRUIT NINJA

Hak met twee katanas zo veel mogelijk fruit doormidden voordat het fruit de grond raakt. Maar pas op, er kunnen bommen tussen zitten!

EPIC ROLLER COASTERS

Stap in het karretje en rij door de meest intense achtbanen ooit. In Epic Roller Coasters heb je het gevoel dat je er echt in zit!

RICHIE'S PLANK EXPERIENCE

Je staat bovenop een wolkenkrabber, 100 verdiepingen hoog, balancerend op een plank. Je handpalmen zweten en knieën beven. Durf jij te springen?

Ons vr aanbod

Previous
Next