Survival

Over Survival VR Escape Room

Survival belooft een onvergetelijk avontuur met vrienden op een vakantiereis, maar wat begint als een droomverkenning verandert al snel in een strijd om te overleven. Een blikseminslag treft het vliegtuig en laat het neerstorten op een klein, onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Gestrand en geconfronteerd met een defecte cockpitzender, kun je de noodsignalen niet uitzenden die je nodig hebt voor redding. De tijd tikt terwijl je geconfronteerd wordt met de harde realiteit van de natuur, honger, en de elementen. Er zijn geen voorraden, alleen wilde natuur om je heen.

Gebruik al je overlevingsinstincten en kritisch denken om te blijven leven. Onderzoek het eiland en ontdek wat je kunt gebruiken om te overleven terwijl je wacht op redding. Het weer verslechtert snel en je hebt een veilige schuilplaats nodig.

Survival daagt je uit om jezelf te testen in de meest extreme omstandigheden. Overleef je dit onvoorspelbare avontuur en vind je een manier om terug naar huis te keren? Ontdek het in Survival, waar elke beslissing telt en de strijd om te overleven centraal staat.

Vorige slide
Volgende slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

VOLLEDIG WIRELESS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

MOEILIJKHEID

Alle Rooms hebben hun eigen moeilijkheidsgraad. Zo is er voor elk niveau iets te spelen. De Escape Rooms zijn onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

mensen die kijken naar een schem

MEEKIJKEN

Doe jij de volgende Room mee of wil je graag zien hoe anderen het doen? Geen zorgen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je onder het genot van een drankje kunt meekijken. 

MULTIPLAYER

De Escape Rooms hebben verschillende minimale en maximale groepsgroottes. De meeste Rooms kan je vanaf 1 persoon spelen tot maarliefst 6 spelers. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is onze Survival VR Escape Room niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!