Mission Sigma

Over Mission Sigma VR Escape Room

Betreed de duistere wereld van Mission Sigma, waar geheime diensten een bekende terrorist hebben gelokaliseerd en geneutraliseerd na tien jaar ondergedoken te zijn geweest in een verpauperde buurt van de stad. Maar het goede nieuws stopt daar. Op het dak van een verlaten hoogbouw heeft de maniak een nucleaire kernkop geïnstalleerd, met een tikkende timer die dreigt af te lopen.

Het gebouw zelf is een doolhof geworden, gevuld met ingewikkelde vallen en obstakels. Jij bent aanbevolen als specialist in het ontrafelen van dergelijke puzzels, en met de hulp van de geheime dienst heb je je een weg weten te banen naar de binnenplaats. Nu rust de rest van de taak op jouw schouders.

Kun jij alle valstrikken ontwijken en een nucleaire ramp voorkomen? Ga de uitdaging aan in Mission Sigma, waar elke beslissing telt en het lot van miljoenen mensen op het spel staat.

Vorige slide
Volgende slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

VOLLEDIG WIRELESS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

MOEILIJKHEID

Alle Rooms hebben hun eigen moeilijkheidsgraad. Zo is er voor elk niveau iets te spelen. De Escape Rooms zijn onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

mensen die kijken naar een schem

MEEKIJKEN

Doe jij de volgende Room mee of wil je graag zien hoe anderen het doen? Geen zorgen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je onder het genot van een drankje kunt meekijken. 

MULTIPLAYER

De Escape Rooms hebben verschillende minimale en maximale groepsgroottes. De meeste Rooms kan je vanaf 2 mensen spelen tot wel 6 spelers. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is onze Mission Sigma VR escape room niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!