House of Fear: Cursed Souls

Over House of Fear: Cursed Souls VR Escape Room

Betreed het duistere domein van House of Fear: Cursed Souls, waar een verstikkende sfeer heerst en angstaanjagende geluiden uit de muren komen, hoewel er niemand lijkt te zijn. Vreemde fluisteringen. Plotselinge woedende kreten. Schaduwen die bewegen in het duister. Een totale duisternis van het onbekende. Hoe dieper je graaft in het verhaal van het huis, hoe meer het huis je ziel binnendringt. De doden hebben de levenden nodig. Ze hebben jou nodig.

Een mysterieuze en brute moord in een klein stadje heeft de lokale bevolking geschokt. Het gerucht gaat dat op een nacht occultisten het hele gezin hebben vermoord en hun zielen hebben vervloekt, hen voor eeuwig opgesloten in de muren. Durf jij dit ingewikkelde mysterie op te lossen? Ben je werkelijk bereid om elke hoek van deze donkere en sombere plek te verkennen om de arme, ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk goed na. Als je faalt, zal het huis je ziel voor eeuwig verteren.

Vorige slide
Volgende slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

VOLLEDIG WIRELESS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

MOEILIJKHEID

Alle Rooms hebben hun eigen moeilijkheidsgraad. Zo is er voor elk niveau iets te spelen. De Escape Rooms zijn onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

mensen die kijken naar een schem

MEEKIJKEN

Doe jij de volgende Room mee of wil je graag zien hoe anderen het doen? Geen zorgen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je onder het genot van een drankje kunt meekijken. 

MULTIPLAYER

De Escape Rooms hebben verschillende minimale en maximale groepsgroottes. De meeste Rooms kan je vanaf 2 mensen spelen tot wel 6 spelers. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is onze House of Fear: Cursed Souls VR escape room niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!