Alice VR

Over Alice VR Escape Room

Ben je klaar om te duiken in een magische realiteit waar alles mogelijk is? In deze VR Escape Room stap je in de schoenen van Alice en dompel jezelf onder in een wereld vol echte magie! Ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die een betovering op de tijd van Wonderland heeft gelegd.

Begin je avontuur in de wereld achter de spiegel, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker om de chaos van zijn gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van het Donkere Woud. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen.

Vind een manier om langs de kaartwachters te sluipen, versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de hoofdklokkentoren op en red Wonderland.

Vorige slide
Volgende slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

VOLLEDIG WIRELESS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

MOEILIJKHEID

Alle Rooms hebben hun eigen moeilijkheidsgraad. Zo is er voor elk niveau iets te spelen. De Escape Rooms zijn onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

mensen die kijken naar een schem

MEEKIJKEN

Doe jij de volgende Room mee of wil je graag zien hoe anderen het doen? Geen zorgen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je onder het genot van een drankje kunt meekijken. 

MULTIPLAYER

De Escape Rooms hebben verschillende minimale en maximale groepsgroottes. De meeste Rooms kan je vanaf 2 mensen spelen tot wel 6 spelers. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is Alice VR niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!