Ocean Rift

Over Ocean Rift

Ocean Rift is ’s werelds eerste VR aquatische safaripark. Duik in een levendige onderwaterwereld vol met diverse zeedieren zoals dolfijnen, haaien, schildpadden, zeeslangen, roggen, walvissen, lamantijnen, zeeleeuwen en zelfs prehistorische dieren. Met innovatieve bewegingsbesturingen of handgebaren kun je vrij rondzwemmen in elk van de 14 habitats. Activeer de educatiemodus om meer te leren over de dieren die je tegenkomt, met meer dan 40 volledig ingesproken informatiepunten.

Hoe werkt VR Educatie?

Binnen VRcafe kunnen gebruikers educatieve ervaringen selecteren uit een bibliotheek met VR-games en simulaties in vakken zoals Scheikunde, Biologie, Aardrijkskunde en Wiskunde. Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen om een virtueel laboratorium te betreden om chemische reacties te bestuderen, een onderwaterwereld te verkennen om de biodiversiteit te leren kennen, of een interactieve kaart te gebruiken om geografische concepten te begrijpen.

Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

Meer educatieve VR

Is Ocean Rift niet precies waar je naar zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod educatieve virtuele realiteit ervaringen en games!

ons algehele aanbod

Beleef samen met vrienden of familie de gaafste avonturen in VR.

Leef je uit in onze VR Escape Rooms. Een populair concept in een virtueel jasje!

Treed in de voetsporen van Max Verstappen tijdens het VR racen.

Het het VRcafe in huis en ontsnap naar een corona VRije wereld met de VR@HOME box.