Smash je een weg naar de top bij het VRcafe!

Zijn jullie klaar om wat serieuze tegenstand te ontmoeten en te bewijzen dat jullie de beste zijn in de wereld van Super Smash Bros. Ultimate? Nou, je bent aan het juiste adres! Bij het VRcafe hosten we om de week een knallend Smash Bros. Ultimate toernooi waar jij je talent kunt laten zien en misschien wel die felbegeerde prijzenpot mee naar huis kunt nemen!

SMASH TOERNOOI

Het toernooi wordt elke twee weken op maandag gehouden en we verwelkomen tientallen enthousiaste deelnemers die strijden om de titel van Smash-kampioen. Met een prijzenpot is er genoeg reden om je uiterste best te doen!

De entry fee is slechts €15, en €2,50 van elke entree fee gaat rechtstreeks naar de prijzenpot. Dus hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. Het toernooi is een 1v1 knock-out stijl, dus je krijgt de kans om je ware kracht te laten zien tegen andere Smash-fanaten. Weet jij je tegenstanders uit de arena te meppen en je een weg naar de top te banen? Laat het ons zien.

Wil je online mee kijken? Dat kan! We zenden het hele evenement live uit via Discord! Zo mis je geen enkel spannend moment en kun je jouw favoriete vechters toejuichen vanuit je eigen luie stoel.

Dus waar wacht je nog op? Pak je controller, oefen je moves en schrijf je in voor het Smash Bros. Ultimate toernooi bij het VRcafe. Het wordt een avond vol spanning, actie en gezelligheid.

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »