VIRTUAL REALITY OP JOUW LOCATIE

Wij brengen VR naar jouw realiteit

Wil jij jouw gezelschap verassen met een geweldige VR experience op jouw bedrijfsfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, festival of evenement? Wij verzorgen graag een all-inclusive VR ervaring op locatie.

HOE WERKT HET?

Met onze stand-alone headsets wordt het mogelijk om op elke locatie de Virtuele Wereld te betreden. Wij rijden door het hele land om een extra dimensie te geven aan jouw evenement. 
> Vanaf 6 personen tot (hele) grote groepen
> Vanaf 60 minuten tot meerdere dagen

50+ VERSCHILLENDE EXPERIENCES

Wij bieden meer dan 40 verschillende Virtual Reality experiences aan, variërend van puzzelen tot boogschieten en vogelvluchten tot zombies schieten. 

OP MAAT GEMAAKT

Van besloten feestjes tot grote festivals en evenementen van jong tot oud – voor elke gelegenheid hebben wij geschikte VR experiences. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

VIRTUALLY EVERYTHING

De mogelijkheden zijn oneindig. Hie een kleine greep uit alle opties:

ENTERTAINMENT

VR is uitdagend entertainment voor iedereen. Met een VR ervaring als (extra) activiteit wordt jouw evenement naar een hoger niveau getild. 

TEAMBUILDING

Werk samen om een puzzel op te lossen, verdedig samen jouw virtuele stad of ga juist de strijd aan; VR biedt fantastische teambuilding activiteiten. 

BEURSEN

Zet VR in om potentiële klanten jouw product op een originele manier te laten zien. 

ONZE GEAR

Voor de beste VR ervaring op locatie nemen we deze gear mee:

› De allernieuwste Oculus Rift S en Oculus Quest headsets met een hoge resolutie en ingebouwde koptelefoons voor perfecte immersie.

High-end computers voorzien van een GeForce 1080 videokaart, 32 Gb werkgeheugen en een 2 Tb Solid State Drive.

Full HD beeldschermen voor hoge kwaliteit meekijkplezier.