ons VR aanbod

ontdek alle opties

VOOR IEDER

WAT WILS

CORONA

PROOF

ONEINDIG

PLEZIER

vr@home

Even klaar met thuiswerken, opzoek naar een kinderoppas of gewoon zin in wat leuks en even helemaal klaar met corona? Beleef dan de ultieme VR@HOME Experience voor jou en je vrienden, familie of huishouden. Huur twee VR headset voor thuis en ontsnap naar een corona VRije wereld!

>> Aantal spelers: 1 – 6
>> Speeltijd: 3 uur tot 7 dagen
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs: v.a. €49,-

kinderfeestje

Dit is het nieuwste kinderfeestje van Haarlem! Beleef samen met je vriendjes en vriendinnetjes de leukste avonturen in de virtuele wereld. Vanaf 8 jaar is er voor ieder kind wel iets, uiteraard volledig kindvriendelijk. Begeleidt door onze VR legends is dit een gegarandeerd succes!

>> Aantal kids: 3 – 12
>> Speeltijd: 60 – 90 min
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs p.p.: v.a. €10,-

VR lasergamen

Laat je meeslepen in een indrukwekkende virtuele wereld waarin je torens verovert terwijl je andermans lasers ontwijkt. Houd je tegenstanders in de gaten vanaf je metershoge uitkijkpunt, mik en schiet! Een ideale ervaring voor grotere groepen.

>> Aantal spelers: 4 – 12
>> Speeltijd: 60 – 90 min
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs p.p.: v.a. €19,50

VR Lasergamen - TowerTag
50+ VR Games

VR experience

Ontdek de wondere wereld van Virtual Reality tijdens de VR experience. Speel 3 tot 6 verschillende VR games en ervaringen uit onze selectie van 45+ spellen. Van pijl en boog schieten, vliegen als een vogel tot zombies knallen, alles is mogelijk.  Uiteraard professioneel begeleidt door onze VR legends.

>> Aantal spelers: 1 – 12
>> Speeltijd: 60 – 90 min
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs p.p.: v.a. €19,50

VR racen

Voor de echte race fans is dit een ervaring die je niet mag missen. Neem plaats in een van onze PlaySeats en race alleen of samen met je vrienden op tientallen bekende, befaamde en beruchte circuits van over de hele wereld.

>> Aantal spelers: 1 – 8
>> Speeltijd: 60  min
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs p.p.: v.a. €19,50

VR Racen - Project Cars 2

bedrijfsuitje

Wil jij jouw team eens op een andere manier uitdagen? Of het nou gaat om training, teambuilding of de vrijmibo – het meest originele bedrijfsuitje vier je bij ons in het VRcafe!

>> Aantal spelers: 4 – 40
>> Speeltijd: 60 – 120+ min
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs p.p.: v.a. €25,-

VR op locatie

Wil jij jouw gezelschap verassen met een geweldige VR experience op jouw bedrijfsfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, festival of evenement? Wij verzorgen graag een all-inclusive VR ervaring op locatie.

>> Aantal spelers: 1 –
>> Speeltijd: n.t.b.
>> Leeftijd: v.a. 8 jaar
>> Prijs p.p.: n.t.b.