Kerstvakantie bij VRcafe

Kerstmannetjes

vr de vakantie met VR@HOME

De kerstvakantie is bijna weer aangebroken! Lichtjes versieren de koude en donkere wereld terwijl de kerstmuziek op staat. Tijdens de kerst is er niets leuker dan samenkomen met jouw vrienden en familie. Helaas kan dat momenteel niet in het VRcafe zelf, maar gelukkig hebben wij wel het leukste uitje voor thuis met VR@HOME!

Ontvang alleen tijdens de kerstvakantie na het terugbrengen van jouw VR@Home box een VR kortingsbon ter waarde van 20% korting op een toekomstige boeking in het VRcafe! 

In de tussentijd kun je op deze pagina een aantal van onze games bekijken die zich in de sneeuw bevinden!

kerstvakantie vr spellen

Een selectie van de leukste VR spellen in kerstsfeer.

Krijg het gevoel alsof je in een echte achtbaan zit met Epic Roller Coasters. Beleef veel verschillende situaties die je in het echte leven waarschijnlijk nooit mee zult maken. Betreed bijvoorbeeld winterse werelden waar de sneeuw op je valt terwijl je naast de Kerstman in een de achtbaan zit. Geheel in kerststijl, maar nog altijd super spannend!

Virtual Reality is meer dan alleen gamen. Ben je toe aan ontspanning? Start dan Nature Treks VR op en geniet van rustgevende natuurgebieden. Betreed bijvoorbeeld besneeuwde bossen en ontdek de wilde dieren die daar rondlopen. Een perfecte VR Experience waarbij je heerlijk en ontspannen op ontdekkingstocht kunt gaan.

Nature Treks VR

Naast deze kerstige spellen hebben we ook nog meer dan 40 andere spellen beschikbaar met VR@HOME, boek dus snel!

Wat is vr@HOME

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met VR@Home. Huur voor 3 uur tot 2 dagen een VR@Home box om samen met vrienden of familie virtuele avonturen te beleven. Wil je langer gamen? Geen probleem, je kan ons via de mail of telefoon aangeven dat je ze langer wilt houden! Haal de VR@Home box op de dag van de boeking om 11:00 uur ‘s ochtends op en breng hem op de afgesproken inleverdatum om 10:00 ‘s ochtends terug.

vr Cadeaukaart

leuk voor onder de boom!

Wij balen enorm van het feit dat wij momenteel geen klanten mogen ontvangen in het VRcafe. Desondanks hebben wij iets leuks voor onder de kerstboom, een VRcafe Cadeaukaart! Speciaal voor de kerstdagen is deze geheel in VRcafe stijl ingepakt, inclusief een kortingsbon ter waarde van 20% korting (voor een toekomstige boeking). VRras nu jouw vriend(in) en/of familie met deze toffe giftcard. Zo heb je in het nieuwe jaar gelijk wat leuks om naar uit te kijken (zodra de maatregelen weer wat milder zijn)!

wat anderen ook bekeken

Beleef samen met vrienden of familie epische avonturen in VR.

Deze dynamische PVP shooter is perfect voor groepen vanaf 6 spelers.

Stap in de wereld van Max Verstappen tijdens het VR racen.

Ontsnap thuis naar corona VRije werelden met de VR@HOME box.