Exclusives

Poppetjes

Wat zijn onze exclusives?

Eens in de zoveel tijd organiseren wij speciale evenementen in ons VRcafe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan filmavonden, toernooien en workshops. De gave specials die bij ons op de planning staan, zijn hieronder te vinden. Check het snel en meld je aan!

Onze specials

COMING SOON

Deze special wordt binnenkort bekendgemaakt…

Tournaments

Regelmatig organiseren we toffe toernooien in het VRcafe!  Tijdens deze toernooien kun je strijden voor gave prijzen, zoals cadeaubonnen voor het VRcafe of een mooie geldprijs. Op deze pagina vind je een overzicht van alle komende toernooien in het VRcafe.

Poppetjes

Livestreams

Regelmatig streamt het VRcafe live op Twitch en YouTube! Tijdens deze streams worden er allerlei VR games gespeeld. Kom gezellig kijken en praat mee in de chat!

Voor het VRcafe hebben we een Discord server gemaakt! In deze Discord server kun je connecten met anderen uit de VRcafe community. Bekijk de server op deze pagina!

Discordmannetje
VRcafe Voucher

VR cadeaukaart

Er is niets leuker dan een VR ervaring cadeau krijgen. Daarom kun je bij ons in het VRcafe cadeaukaarten kopen. Bepaal zelf de prijs en reken direct bij ons in het cafe af. 

Heb jij zelf een cadeaukaart gekregen en wil je deze laten verzilveren? Bel dan naar het VRcafe en wij reserveren direct een plekje voor jou.

VIP arrangement

Wil jij het hele VRcafe afhuren voor jou en je gezelschap? Dat kan met ons VIP arrangement! Krijg toegang tot alle 6 de speelvelden en gebruik deze voor de VR Experience en/of het VR Lasergamen. Maak daarnaast gebruik voor alle 4 de raceseats om net als Verstappen over circuits te rijden tijdens het VR Racen. Ook de bar, de airhockeytafel en de arcades zijn gereserveerd voor jou en jouw vrienden/familie.

De prijs van dit VIP Arrangement hangt af van het aantal personen waarmee je komt en hoelang jullie willen blijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen.

Vrouw met VR-bril