vr on location

wat is Vr op locatie?

Ben jij nog op zoek naar een unieke aanvulling voor jouw evenement? VR op locatie is de leukste manier om jouw gezelschap te verrassen. We zorgen voor vermaak op bedrijfsfeesten, verjaardagen, festivals, beurzen, vrijgezellenfeesten en meer! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij creëren de perfecte VR Experience voor elke situatie.

In short

vr-bril

ENTERTAINMENT

Virtual Reality biedt een unieke ervaring voor iedereen. Met VR entertainment op jouw event til je het hoe dan ook naar een hoger niveau.

45+ games icon arrangement

40+ GAMES

Schiet met pijl en boog, dans met laserzwaarden in Beat Saber en nog veel meer! Met wel 40+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

spotlight

TRADE SHOWS

Ben je op zoek naar een unieke aanvulling op jouw beurs of event? Virtual Reality biedt oneindig veelmogelijkheden en wij denken graag met je mee. 

zakelijk icon

OP MAAT

Voor elk evenement creëren wij de perfecte VR Experience speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

How does it work?

Je kunt natuurlijk naar ons VRcafe komen, maar wij komen net zo graag naar jou! We nemen de VR Headsets mee en maken het mogelijk om op elke locatie de virtuele wereld te betreden. Van 60 minuten tot evenementen van meerdere dagen, wij denken graag met je mee en creëren samen met jou de perfecte virtuele ervaring. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan Contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Guy playing beat saber

Contact

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

what others also viewed