House of Fear: Call of Blood

Over House of Fear: Call of Blood VR Escape Room

Bereid je voor op een zenuwslopende reis door de gangen van de Delusion Psychiatric Clinic, een plaats voor altijd getekend door gruwelijke terreur. Op een ijzige Halloween-ochtend werden de muren van de kliniek getuige van een onuitsprekelijk horror: levenloze, bloedloze lichamen van zowel personeel als patiënten lagen overal verspreid. De politie meldde dat twee personen ontbraken op deze macabere plek: de directeur van de kliniek en een 12-jarig meisje genaamd Emily. De hoofdarts, berucht om beschuldigingen van marteling en onmenselijke behandeling, was al meerdere keren in opspraak gekomen. Dit keer leken zijn wrede daden een nachtmerrie van ongekende proporties te hebben ontketend. Geruchten gingen rond dat de tragedie mogelijk was veroorzaakt door de bovennatuurlijke krachten van de getormenteerde 12-jarige Emily Hunter. Haar krachten werkten als een sinister baken, dat het kwaad uit de donkerste hoeken aantrok.

Als forensisch onderzoeker bevind je je in een race tegen de tijd. Jouw missie is om de waarheid te achterhalen en Emily te vinden. Door haar te helpen, streef je ernaar haar de rust te geven die dit onschuldige kind zo tragisch is ontzegd. Maar jouw pad is bezaaid met gruwelen en nachtmerries die je verstand op de proef stellen. Terwijl je door het angstaanjagende doolhof van de noodlottige kliniek dwaalt, moet je jezelf voorbereiden op confrontaties met het ultieme kwaad. De vraag is niet alleen of je de verschrikkingen binnen deze vervloekte muren kunt overleven, maar of je lang genoeg standhoudt om de onschuldige ziel te bevrijden die verstrikt is in deze duisternis. Kun je de waarheid onthullen zonder je verstand te verliezen, of zal de duisternis van de Delusion Psychiatric Clinic je voor altijd opslokken?

Previous slide
Next slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

COMPLETELY WIRELESS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

DIFFICULTY

Each room has its own difficulty level, so players will always find a challenge to suit them. The three different levels are Easy, Medium and Hard.

mensen die kijken naar een schem

SPECTATE

Are you waiting to play the next room, or would you like to see how others fare? No worries! Each VR headset is connected to a screen that lets you spectate while you enjoy your drink. 

MULTIPLAYER

Our Escape Rooms have different minimum and maximum group sizes, but most of them can be played by 2 to 6 players. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is onze House of Fear: Call of Blood VR escape room niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!