vr@home

VR@Home

WHAT IS VR@HOME?

VR@HOME is het leukste uitje voor thuis! Je huurt één of meerdere VR-brillen en ontsnapt naar de gaafste virtuele werelden vanuit je luie stoel. Perfect om op je gemak kennis te maken met VR en samen met jouw vrienden, familie of huishouden de tofste games te ontdekken.

In short

Checklist

NECESSITIES

Je hebt niets anders nodig dan een vrije ruimte van minimaal anderhalf bij anderhalve meter per VR-bril. Alle soft- en hardware inclusief een uitgebreide beschrijving regelen wij voor je! Wil je meekijken? Dat kan via een chromecast die je ook van ons kunt lenen. 

45+ games icon arrangement

40+ GAMES

Bescherm met een pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, dans met gekleurde laserzwaarden in Beat Saber of ga over de kop in de tofste achtbaan die je je maar kunt voorstellen. Met keuze uit 40+ verschillende games is vervelen niet meer aan de orde!

thuis icon

AT HOME

Met VR@Home heb jij de touwtjes in handen. Ontdek de wondere wereld van virtual reality en speel eindeloos veel games vanuit jouw eigen omgeving. Perfect voor een gezellige dag met vrienden, familie, collega’s of gewoon alleen. Reserveer jouw VR@Home box en gamen maar!

box met vr-bril icon

BOX

Een VR@Home box bevat één of meerdere VR-brillen inclusief 40+ VR games en uitgebreide beschrijving en uitleg. Het perfecte uitje voor thuis samen met familie, vrienden of lekker alleen. Je hebt geen kennis van virtual reality of computers nodig.

How does it work?

Thuisblijven was nog nooit zo leuk! Met VR@Home huur je een box met alle benodigdheden om samen met vrienden of familie de tofste virtuele avonturen te beleven! Je kunt de box huren van drie uur tot twee dagen. Wil je langer gamen? Ook geen probleem! Geef dit bij ons aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je kunt de VR@Home box op de dag van jouw boeking ophalen vanaf 11:00 uur ’s ochtends en levert de box op de afgesproken datum om 10:00 uur ’s ochtends weer bij ons in.

Guy playing beat saber
vr munt gif

Prices

Per VR headset

3 HOURS

25
  •  

1 DAY

35
  •  
Popular

2 DAYS

60
  •  

Reserveer hieronder jouw virtual reality experience

Book now

Beperkt aantal VR headsets beschikbaar!

what others also viewed