VIP ARRANGEMENT

jongen met ballon

WHAT IS THE VIP ARRANGEMENT?

Hoe vet is het om het gehele VRcafe voor jezelf te hebben? Bij het VIP arrangement krijg je samen met jouw gezelschap toegang tot álle zes de speelvelden. Deze kun je gebruiken voor zowel de VR Experience als het VR Lasergaming. Liever VR Racing op de tofste circuits? Dat kan! Je mag ook gebruik maken van de vier raceseats in het VRcafe om te zien wie van jullie de nieuwe Verstappen wordt. Tot slot hebben we ook nog de bar, airhockeytafel en de arcades voor jullie gereserveerd. 

In short

45+ games icon arrangement

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, sla blokjes kapot tijdens Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

lasergun icon arrangement

LASERGAMING

Verschuil je achter de lichtgevende toren, buk, richt en schiet! Door onze speciale lasergame-vesten voel je exact waar je geraakt wordt.
Oppassen dus!

drankje icon arrangement

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart. 

beeldscherm icon

WATCH

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw hele gezelschap mee kan genieten! 

How does it work?

De prijs van dit VIP Arrangement hangt af van het aantal personen waarmee je wilt komen en hoe lang je wilt blijven. Neem vrijblijvend contact met ons of vul het onderstaande formulier in, dan denken we graag met je mee! 

Vast zien wat je kan verwachten? Bekijk dan vast onze Instagram pagina voor wat sfeerbeelden. 

VR Experience in VRcafe

Contact

what others also viewed