Top 5 Custom Beat Saber Songs

Beat Saber geeft de mogelijkheid om custom songs en mods te downloaden voor een ultieme muzikale VR ervaring. Wij hebben 5 van de gaafste maps gevonden waar je helemaal los op kan gaan.

Beat Saber is een van de meest populaire VR games tot nu toe. De game heeft een uitgebreide collectie aan nummers waar je uren aan kwijt kan zijn, maar de vetste Beat Saber songs zijn vaak te vinden op de PVCR en Oculus versie van het spel. Hier kan je eindeloze custom songs en mods downloaden waardoor het spel soms een complete makeover krijgt! Maar wat zijn nou de leukste custom Beat Saber songs? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Someone Else’s Hat

Someone Else’s Hat neemt je mee naar een droomachtige wereld. Terwijl je speelt kijk je uit op een prachtige oceaan en mysterieuze hutjes. Je gaat compleet op in je omgeving terwijl je speelt. Het level speelt ook lekker, met afwisselend rustige en drukkere secties. Als je houdt van spanning een aparte werelden dan moet je Someone Else’s hat uitproberen.


The 15 Sublimit

Voor de energieke mensen onder ons is The 15 Sublimit het waard om uit te proberen. De hardstyle muziek blaast de headset bijna van je hoofd af terwijl de blokken je om de oren vliegen! The 15 Sublimit is niet voor iedereen weggelegd, het niveau ligt hoog en de muziek is op z’n zachts gezegd vrij intens. Als je wel een liefhebber bent van lekker hard gaan dan geeft deze song je zeker de kick waar je naar zoekt.


 

Centipede

Centipede neemt de harde beats van Knife Party en laat je helemaal los gaan. De gameplay bij Centipede geeft je een geweldig gevoel wanneer je goed genoeg bent om de uitdaging te trotseren. De blokken komen razendsnel op je af, wat samen met de intense muziek voor een overweldigende ervaring zorgt.Odd Future

Anime liefhebbers zullen dit nummer meteen herkennen! De theme song van de populaire animeserie Boko no Hero Academia is een aanrader zelfs als je geen fan bent van animatie. Odd future is een lied waar je meteen energie van krijgt en de gameplay sluit hier goed op aan. Het nummer is ook niet heel lang dus je kan makkelijker oefenen dan bij sommige andere langere songs!


Beat It

We sluiten de lijst af met een gouwe ouwe! Beat It laat je voelen als de King of Pop terwijl je swingt op de tijdloze tune. De moderne technologie van VR en de klassieke hit gaan perfect samen en smaakt meteen naar meer. Beat it is een aanrader voor iedereen die niet zit te wachten op drukke muziek en lekker wil swingen!


Krijg jij ook zin om Beat Saber te spelen? Boek nu de VR Experience voor jou en je gezelschap en bezoek ons in het VRcafe in Haarlem!

Bereikbaarheid VR

VRcafe the best accessible outing in the Netherlands

A VR Experience, gaming arcade and arcade in one! From Amsterdam Central Station, you can be at the VRcafe within 15 minutes! Take the train and get off at Haarlem station. VRcafe is super central to the station, with one minute you are from the station in the VRcafe

Read more »
Open met Pasen

Open for Easter!

On Sunday, March 31 and Monday, April 1, we celebrate Easter! Cool to know: we'll be open on both holidays! So if you're still looking for a cool activity, why not stop by our VRcafe for some virtual reality fun?

Read more »