eigen speelveld of speelveld delen

Oculus Quest 2

Waar kom je dit tegen?

Ons prachtige pand aan het Stationsplein in Haarlem is omgetoverd tot een gezellig cafe met 6 speelvelden, elk inclusief een eigen VR headset. Je kunt er bij de VR Experience en het VR Lasergamen voor kiezen om een eigen VR speelveld te gebruiken of om er eentje te delen. Bij het VR Racen kan je ervoor kiezen om een playseat te delen. Wanneer ieder een eigen bril heeft, kun je samen met jouw vrienden en familie in multiplayer modus spelen. Bij gedeelde speelvelden is dit niet mogelijk. Als je een speelveld deelt, wissel je de VR headset onderling door. Per uur raden wij een maximum van 3 personen per speelveld aan.

Eigen speelveld

Door het kiezen van deze optie geef je elke speler een eigen speelveld met eigen VR-bril. Dit betekend dat je meerdere speelvelden en dus ook meerdere VR headsets boekt. Zo heb je ook de mogelijkheid om tegen elkaar te spelen. Versla je VRienden bijvoorbeeld met pijl en boog of in een potje Loco Dojo.

Eigen speelveld
vr-bril icon

Speelveld delen

Door het kiezen van deze optie deel je een speelveld met je vrienden/familie. Je kan met max. 3 mensen een speelveld delen. Dit betekend dat als je met 6 mensen bent, je twee speelvelden (1 bril per veld) krijgt en met 9 mensen 3 speelvelden, etc. De perfecte optie voor grotere groepen en als je het leuk vindt om elkaar aan te kunnen moedigen tijdens het spelen.

Wat anderen ook bekeken

VR EXPERIENCE

Beleef samen met vrienden of familie epische avonturen in VR.

VR LASERGAMEN

Deze dynamische PVP shooter is perfect voor groepen vanaf 6 spelers.

VR RACEN

Stap in de wereld van Max Verstappen tijdens het VR racen.

VR@HOME

Ontsnap thuis naar corona VRije werelden met de VR@HOME box.