Mission Sigma

Over Mission Sigma VR Escape Room

Betreed de duistere wereld van Mission Sigma, waar geheime diensten een bekende terrorist hebben gelokaliseerd en geneutraliseerd na tien jaar ondergedoken te zijn geweest in een verpauperde buurt van de stad. Maar het goede nieuws stopt daar. Op het dak van een verlaten hoogbouw heeft de maniak een nucleaire kernkop geïnstalleerd, met een tikkende timer die dreigt af te lopen.

Het gebouw zelf is een doolhof geworden, gevuld met ingewikkelde vallen en obstakels. Jij bent aanbevolen als specialist in het ontrafelen van dergelijke puzzels, en met de hulp van de geheime dienst heb je je een weg weten te banen naar de binnenplaats. Nu rust de rest van de taak op jouw schouders.

Kun jij alle valstrikken ontwijken en een nucleaire ramp voorkomen? Ga de uitdaging aan in Mission Sigma, waar elke beslissing telt en het lot van miljoenen mensen op het spel staat.

Previous slide
Next slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

KOMPLETT KABELLOS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

SCHWIERIGKEITSGRAD

Alle Räume haben ihren eigenen Schwierigkeitsgrad. So gibt es für jedes Niveau etwas zu spielen. Die Escape rooms sind in leicht, mittel und schwer unterteilt.

mensen die kijken naar een schem

ZUSCHAUENZUSCHAUEN

Machst du beim nächsten Raum mit oder möchtest du gerne sehen, wie andere es machen? Keine Sorge! Jede VR-Brille ist mit einem Bildschirm verbunden, so dass du bei einem Getränk zusehen kannst. 

MULTIPLAYER

Die Escape rooms haben unterschiedliche minimale und maximale Gruppengrößen. Die meisten Räume kannst du von 2 bis zu 6 Spielern spielen. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is onze Mission Sigma VR escape room niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!