Chernobyl

Over Chernobyl VR Escape Room

Ben je klaar om te duiken in een magische realiteit waar alles mogelijk is? In deze VR Escape Room stap je in de schoenen van Alice en dompel jezelf onder in een wereld vol echte magie! Ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die een betovering op de tijd van Wonderland heeft gelegd.

Begin je avontuur in de wereld achter de spiegel, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker om de chaos van zijn gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van het Donkere Woud. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen.

Vind een manier om langs de kaartwachters te sluipen, versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de hoofdklokkentoren op en red Wonderland.

Previous slide
Next slide

Hoe werkt de VR escape room?

VR Experience Beleving icon

KOMPLETT KABELLOS

Als VRcafe zijn wij het enige virtual reality bedrijf dat de volledige VR-ervaring draadloos aanbiedt voor de ultieme ervaring.

SCHWIERIGKEITSGRAD

Alle Räume haben ihren eigenen Schwierigkeitsgrad. So gibt es für jedes Niveau etwas zu spielen. Die Escape rooms sind in leicht, mittel und schwer unterteilt.

mensen die kijken naar een schem

ZUSCHAUENZUSCHAUEN

Machst du beim nächsten Raum mit oder möchtest du gerne sehen, wie andere es machen? Keine Sorge! Jede VR-Brille ist mit einem Bildschirm verbunden, so dass du bei einem Getränk zusehen kannst. 

MULTIPLAYER

Die Escape rooms haben unterschiedliche minimale und maximale Gruppengrößen. Die meisten Räume kannst du von 2 bis zu 6 Spielern spielen. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Meer VR escape rooms

Is onze Chernobyl VR escape room niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan populaire VR escape rooms. Elk avontuur biedt unieke uitdagingen en betoverende werelden. Of je nu op zoek bent naar een spannend mysterie, een historische missie, of een magisch avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Verken vandaag nog onze andere VR escape rooms en vind jouw perfecte uitdaging!