VRcafe Escape room Alice in the wonderland

Duik in een magisch avontuur met onze VR Escape Room – Alice in Wonderland!

Zijn jullie klaar om je in een wonderlijke wereld te begeven? In deze blog leggen we uit wat een VR Escape Room is, wat je kunt verwachten en hoe het precies werkt en vertellen we je alles over de VR Escape Room Alice in Wonderland.

WAT IS EEN VR ESCAPE ROOM?

Een VR (Virtual Reality) Escape Room is een meeslepend, interactief avontuur dat je samen met je vrienden of familie beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op hele bijzondere plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde. 

HOE WERKT DE VR ESCAPE ROOM?

Iedere speler krijgt zijn eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied.

ALICE IN WONDERLAND

In deze bijzondere VR Escape Room stappen jullie in de schoenen van Alice en duiken jullie in een wereld vol echte magie. Jullie zullen de geheimen van de Hartenkoningin moeten ontdekken, die de tijd in Wonderland betoverd heeft. Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat. Jullie zullen de Hoedenmaker moeten helpen, die vastzit in de tijd, om de rotzooi op het gekke theekransje op te lossen. De Cheshire Cat leidt jullie door het betoverde struikgewas van Dark Forest en met behulp van de wijze Rups helpen jullie de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland.

KLAAR VOOR HET AVONTUUR?

Dus, ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de magische wereld van Alice in Wonderland en samen met je vrienden een onvergetelijk avontuur te beleven? Onze VR Escape Room is de perfecte activiteit voor een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Of je nu een doorgewinterde escaper bent of nieuw bent in de wereld van VR, deze ervaring zal je zeker verbazen!

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »