Home

VRcafe aanbod
VANAF €29,95 P.P.

VR Groepsactiviteiten

Vier jouw VRjaardag met het aller tofste alles-in-één verjaardagsfeestje.

Kies voor het meest unieke en originele bedrijfsuitje in Virtual Reality.

Het meest unieke uitje om te verrassen tijdens een verjaardag, festival en meer! 

Kies voor een uniek en origineel VR-Teambuilding in de virtuele wereld.

Kies voor een buitengewoon en origineel VR jeugdgroepuitje in de virtuele wereld.

Een uniek en origineel VR-vrijgezellenfeest in de virtuele wereld.

ONS VRCAFE

Het VRcafe is de virtual reality hotspot van Haarlem!

Kom Virtual Reality gamen samen met of tegen elkaar en kies uit meer dan 45 verschillende games en ervaringen met de VR Experience. Vind de uitweg in onze vele VR Escape Rooms of scheur in onze VR Race simulator over alle bekende circuits!

Naast VR zijn er ook classic arcade machines, meerdere airhockey tafels. Kijk mee in VR via alle beeldschermen bij elk speelveld. Doe dit onder het genot van een hapje en drankje in de bioscoop stoelen of onze lounge!

Het VRcafe is geschikt voor jong en oud, kleine en grote groepen, perfect voor een bedrijfsuitje, teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, jeugdgroep of op locatie bij jouw event!

VRcafe, Let’s play!

vr-bedrijfsuitje

vr bedrijfsuitje aanvraag

Zin in iets anders dan bowlen? Trakteer uw team op de meest unieke en onvergetelijke ervaring ooit! Huur onze Virtual Reality entertainmentlocatie exclusief voor uw groep. Wij bieden all-inclusive arrangementen aan, inclusief verfrissende drankjes, heerlijke snacks en, indien gewenst, catering op maat.

Kortings dagen bij VRcafe

Op dinsdag en donderdag, voor slechts € 29,95, openen we de deuren naar universums waar je anders alleen maar van kon dromen. Of je nu een ervaren VR-reiziger bent of voor het eerst de stap waagt, dit is je kans om volledig op te gaan in de ervaring zonder je zorgen te maken over de kosten. Voor meer informatie over onze prijzen ga naar de prijzen pagina.

Blijf up to date! ​

Wij hebben een nieuwsbrief waar we je op de hoogte houden over de nieuwste updates en kortingen. Lijkt het jou nou leuk om op de hoogte te blijven? Schrijf je hieronder dan in voor de nieuwsbrief!