vr@work

VR@Home

WAT IS vr@work?

Kantoren gesloten? Geen probleem, ontmoet je collega’s in het virtuele VRcafe universum en krijg weer het gevoel dat je samen bent met je collega’s! Onze VR@WORK lobby is de ideale plek voor het geven van een interactieve presentatie, de kick-off van een nieuw project, leuke team-building games of gewoon een gezellig vrijmibo!

In het kort

multiplayer icon

TEAMBUILDING

Wij hebben 20 brillen beschikbaar om jullie de mogelijkheid te geven met een zo groot mogelijke groep de werkervaring van je leven te creëeren. Samen kunnen jullie presenteren, gamen of een gezellige borrel organiseren.

vr-bril

VR-BRILLEN

Wij brengen of sturen de VR brillen op de dag van het VR@WORK uitje naar jullie kantoor toe. Elke werknemer kan daarna zijn of haar VR bril ophalen om mee naar huis te nemen.

zakelijk icon

ALTSPACEVR

AltspaceVR is de beste plek om meetups en meer bij te wonen met je collega’s. Start eenvoudig je eigen bijeenkomst en ontdek de combinatie van werk en VR vanuit huis. Allemaal dankzij de magie van Virtual Reality.  

mondkapje icon

CORONAPROOF

Er is onderling geen fysiek contact tijdens het gebruik van de VR headsets waardoor alles corona proof is. VR@WORK kan gewoon afzonderlijk vanuit thuis gebruikt worden of op kantoor met voldoende ruimte.

Hoe werkt het?

Wij brengen of sturen de VR brillen op de dag van het VR@WORK uitje naar jullie kantoor toe. Elke werknemer kan daarna zijn of haar VR bril ophalen om mee naar huis te nemen. Eenmaal thuis verzamelt iedereen zich 15 minuten voor de start van het VR uitje in een Zoom-meeting. Daarna openen ze de benodigde app in de VR headset om de juiste virtuele wereld in te stappen. Via Zoom bieden wij steun waar nodig. Zodra iedereen zijn eigen avatar heeft gemaakt en in de juiste virtuele wereld is gestapt kan het VR@WORK evenement beginnen!

Contact

Lijkt jou dit wat? Vraag dan nu een VR@WORK offerte aan voor jouw team, afdeling of het gehele bedrijf. Naast het VR plezier steun je ons ook ontzettend met jouw boeking en help je ons deze corona tijd door.

Voor overige vragen kan je ons altijd bellen of mailen, wij helpen je graag!

wat anderen ook bekeken