vr op locatie

Man speelt VR buiten

WAT IS VR op locatie?

Organiseer jij een evenement en wordt er nog gezocht naar een onbekende maar super toffe toevoeging? Verras dan jouw gezelschap met een originele VR experience op locatie. Wij doen alles van bedrijfsfeesten, verjaardagen, vrijgezellefeesten, festivals en nog veel meer. Neem contact op voor de mogelijkheden!

In het kort

vr-bril

ENTERTAINMENT

VR is uitdagend entertainment voor iedereen. Met een VR ervaring als (extra) activiteit wordt jouw evenement naar een hoger niveau getild. 

45+ games icon

25+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden in Beat Saber. Met keuze uit 25+ games hoeft niemand zich nog te vervelen. 

spotlight

BEURSEN

VR leent zich perfect om potentiële klanten jouw product op een originele manier te laten zien. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee.

zakelijk icon

OP MAAT GEMAAKT

Van besloten feestjes tot grote festivals en evenementen van jong tot oud – voor elke gelegenheid hebben wij geschikte VR experiences. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Hoe werkt het?

Met onze stand-alone headsets wordt het mogelijk om op elke locatie de Virtuele Wereld te betreden. Wij rijden door het hele land om een extra dimensie te geven aan jouw evenement. Zo bieden wij al oplossingen vanaf 6 personen tot grote groepen en vanaf 60 minuten tot meerdere dagen. Met VR op locatie til je jouw evenement naar het volgende level. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

wat anderen ook bekeken