VR Experience

VR Experience

WAT IS VR Experience?

Beleef de wereld van VR. Met de VR experience heb je de vrijheid om alles wat wij te bieden hebben op VR gebied te ervaren. Zo kan je oneindig vaak wisselen van games of juist die ene favoriet blijven spelen.

In het kort

vr-bril

SAMEN SPELEN

Kies je voor je eigen speelveld of wil je er eentje delen? Bij elk speelveld hoort 1 VR-bril en 1 beeldscherm. Met ieder een eigen veld zijn er oneindig veel mogelijkheden om tegen of juist mét elkaar te spelen.

45+ games icon

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden in Beat Saber. Met 45+ games hoeft niemand zich te vervelen!

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Kom je met meer mensen tegelijk en speel je om de beurt? Laat dat de pret niet bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al je vrienden en familie kan meekijken.

drankje icon

REVRESHMENTS

Helemaal uitgeput van een potje VR? In het VRcafé geniet je ook van een lekker drankje of VReten. Zo bieden wij meerdere verfrissende dranken, koffie, thee en natuurlijk de nodige bitterganituur.

Hoe werkt het?

Maak direct online een reservering voor jouw VR Experience. Huur voor 60 tot 120 minuten een speelveld om alleen of samen met vrienden/familie virtuele avonturen te beleven. Met een eigen bril krijg je een persoonlijk speelveld voor de hele duur van de reservering. Zo heb je de mogelijkheid om samen of juist tegen elkaar te spelen. Als je een bril deelt wissel je door, zo ben je iets goedkoper uit, maar heb je wel minder tijd per persoon.

vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Maak hieronder direct jouw reservering.

Reserveren

Selecteer je keuze hieronder 

VR Experience

wat anderen ook bekeken