VR aanbod

Poppetjes vip arrangementen

ons VR aanbod

Het VRcafe is dé plek om te ontsnappen aan de realiteit en nieuwe werelden te ontdekken! Kom lasergamen op metershoge torens, race als Verstappen, ga over de kop in de vetste achtbanen, kom dansen met laser zwaarden of schiet zombies omver. Er is voor ieder wat wils, je vindt ons hele VR aanbod op deze pagina!

vr selection

VR Experience

De VR Experience biedt  45+ verschillende games en ervaringen! Hierbij ben je helemaal vrij om te doen wat jij wilt. Speel keer op keer jouw favoriete spel of ontdek te tofste nieuwe games. 

VR Lasergaming

Lasergamen, maar dan in een gigantische, virtuele wereld vol metershoge torens. Spring en teleporteer jezelf van de ene naar de andere toren. Buk, mik en… schiet jouw tegenstander af! VR Lasergamen is het leukste uitje voor groepen van alle leeftijden.

Word jij de nieuwe Max Verstappen? Stap in de raceseat, neem plaats achter het stuur en zet de headset op. Stap in de voetsporen van jouw favoriete coureur en beleef hoe het is om te door de bochten te scheuren op een echt circuit! Misschien word jij wel de nieuwe kampioen. 

VR@HOME

Het leukste uitje voor thuis! Met VR@HOME huur je een of meerdere VR-brillen en ontsnap je naar de gaafste virtuele werelden vanuit je luie stoel. Perfect om op je gemak kennis te maken met VR en samen met jouw vrienden, familie of huishouden de tofste games te ontdekken.

VR Kids party

Het VRcafe in Haarlem: the place to be voor een kinderfeestje! Kom dansen met laser zwaarden, duiken in de zee, vlieg in het rond of bouw een sneeuwfort. Jouw kinderfeestje bij het VRcafe is alles in één!

VR Business outing

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Dan ben je bij het VRcafe aan het juiste adres. Kom bij ons langs in groepen van maximaal 50 personen voor de leukste virtuele ervaring. Van teambuilding tot toffe games, we hebben voor ieder wat wils! 

Zoek je nog een unieke aanvulling voor jouw evenement of ben je op zoek naar een tof uitje? VR op locatie is de leukste manier om jouw gezelschap te verrassen. We zorgen voor vermaak op bedrijfsfeesten, verjaardagen, festivals en meer! 

VR Experience

VR at walk-in

Loop je toevallig langs? Kom dan vooral binnen. Je bent bij ons altijd welkom, ook zonder afspraak! VR gamen op inloop kost slechts 30 cent per minuut. Je kiest zelf wat je wilt spelen en hebt keuze uit de tofste games!