real-life gaming

Poppetjes

OUR VRCAFE

The VRcafe is the one-stop destination for Virtual Reality gaming. Here you can enjoy the immersive experience of VR and relax in our comfortable and stress-free cafe with a drink and a snack.

VR, SAY WHAT?!

Virtual Reality (VR) is a digitally generated environment that you can see with a VR headset. You see, hear and feel a new world around you. With controllers it is possible to explore and manipulate the environment.

our VR offer

HOW TO PLAY

1

keuze icon

Choose your desired experience

2

boeken icon

Make your reservation online

3

vr-bril icon

Play in the VRcafe

4

beoordelen icon

Give us a review

1

keuze icon

Choose your desired experience

2

boeken icon

Make your reservation online

3

vr-bril icon

Play in the VRcafe

4

beoordelen icon

Give us a review

Vrouw met VR-bril

Super fun VR experience in the VRcafe! Nice equipment, clear and friendly explanation. Cozy atmosphere and fun games. Highly recommended!

PATRICIA

0 +
Games
0
Hours played
0 +
VR glasses
0
Customers
op inloop GIF

on walk-in

1

inloop icon

Just walk-in and start playing

2

vr munt icon

0.30 cent per minute

3

voorrang icon

Reservations always come first.

4

hulp icon

Assistance is always available.

1

inloop icon

Just walk-in and start playing

2

vr munt icon

0.30 cent per minute

3

voorrang icon

Reservations always come first.

4

hulp icon

Assistance is always available.

POPULAR GAMES

Check out our selection of popular games from the total pool of over 45 different VR games and experiences!

SUPERHOT VR

Van alle kanten komen vijanden op je af terwijl de kogels om je oren vliegen. Kan jij alle levels uitspelen?

TOWER TAG

Tower Tag is het VR lasergamen van de toekomst. In deze dynamische pvp shooter probeer je in verschillende gamemodes de tegenstanders te verslaan. De besturing is zo makkelijk dat iedereen dit onmiddellijk kan spelen. Echte aanrader voor grote groepen.

RACKET NX

Combineer squash met tennis in een neon verlichte dome en versla jouw tegenstander met epische combo’s. Wie het eerst 1000 punten haalt wint!

ARIZONA SUNSHINE

Rug tegen rug, beperkte hoeveelheid munitie en zombies zover het zicht rijkt. Hou je wapen goed vast, mik en schiet met levensechte bewegingen. In deze post-apocalyptische wereld is de strijd tegen ondoden nog nooit zo intens geweest.

HALF LIFE ALYX

Beleef de apocalyptische wereld door de ogen van Alyx in de nieuwste Half-Life: Alyx. Met 15 uur gameplay en ongeëvenaarde graphics is dit een van de beste VR games op dit moment!

PAVLOV VR

Pavlov VR is DE Virtual Reality multiplayer shooter van dit moment. Het realistisch herladen en de oneindige bewegingsvrijheid zorgen voor een intens spannende ervaring. Kan jij beter mikken dan jouw tegenstanders?!

ELVEN ASSASSIN

Speel met elkaar, dood aanstormende orcs en draken en bescherm jouw kasteel bewapend met pijl en boog, maar pas op voor de enorme bijlen die naar je hoofd vliegen. Of ga elkaar te lijf in de pvp modes en wordt bekroond tot pijl en boog meester.

KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

Gevangen in een kamer met een tikkende tijdbom moet jij de bom ontmantelen. De oplossingen voor de puzzels zijn in handen van jouw vrienden die op de bank zitten en de bom niet kunnen zien.  Praat met elkaar om de bom te ontmantelen en snel voordat de bom ….. BOOM!

FRUIT NINJA

Hak met twee katanas zo veel mogelijk fruit doormidden voordat het fruit de grond raakt. Maar pas op, er kunnen bommen tussen zitten!

EPIC ROLLER COASTERS

Stap in het karretje en rij door de meest intense achtbanen ooit. In Epic Roller Coasters heb je het gevoel dat je er echt in zit!

PROJECT CARS 2

Project Cars 2 is de racesensatie in VR op dit moment. Race in meer dan 180 prachtige auto’s over schitterende circuits. Stap in de raceseat, hou je stuur goed vast, trap het gaspedaal in en scheur als eerste over de finish!

RICHIE'S PLANK EXPERIENCE

Je staat bovenop een wolkenkrabber, 100 verdiepingen hoog, balancerend op een plank. Je handpalmen zweten en knieën beven. Durf jij te springen?